Wat is jouw droom?

Antoinet

Eigenaresse To Flow Pilates

“Na drie keer een ademworkshop te hebben gedaan bij Bianca ben ik er achter gekomen dat bewust ademen heel wat voor mij kan betekenen. Ik voel dat ik werkelijk heel veel los kan laten zoals spanningen, verdriet, woede en pijn. 
Daarom besloot ik om een privésessie bij Bianca te boeken om nog dieper in de ademhaling op te gaan en ook om lekker los te laten. Bianca maakt het comfortabel en ik voelde mij thuis en veilig bij haar. Ook gaat zijn professioneel te werk door vragen te stellen en legt zij de ademsessie uit. De 1,5 uur durende ademsessie heb ik als heel bijzonder ervaren. Natuurlijk kwam er heel wat los, maar dat is goed. Bianca is een enorme lieve vrouw die tijdens de ademsessie zij aan zij bij je blijft om je te ondersteunen. Ze blijft je observeren tijdens de ademsessie en ziet wat je nodig hebt, ze geeft goed aan hoe je moet ademen en haar positieve en lieve woorden geven je kracht om los te laten en door te zetten. Aan einde van de ademsessie kwam ik in een heerlijke meditatieve vorm. Een heerlijk rust en het voelde goed. Ik ga zeker voor een volgende ronde.
Wil je weten hoe krachtig de ademhaling is? Of wil je weten wat een ademsessie voor je kan betekenen? Dan raad ik zeker Ademvlucht aan” 

Petra
YOGA TEACHER, PURSER KLM

“Ik heb verschillende ademworkshops gedaan en Transformational Breath is voor mij de beste methode om ballast en emoties los te laten. Bianca hielp mij daarbij op een hele lieve en vriendelijke manier waardoor ik me veilig voelde en alles kon laten gaan wat er kwam. Ik zag visioenen en kreeg inzichten aan het eind van de sessie. Deze ademsessie had een zeer verassend effect. Na een ademsessie voel je je lichter en dit effect voelt nog een aantal dagen na”

Aart
SOCIAAL WERKBEGELEIDER

“De ademsessies bij Bianca hebben mij gebracht wat ik na vele andere technieken niet kon bereiken. Inzicht in beklemmingen op gevoelsniveau. Eindelijk kon ik er dusdanig mee aan de slag dat er verruiming in mijn leven is ontstaan. Steeds makkelijker integreer ik oude pijn, angst en boosheid. Het lost “oud zeer” op waardoor deze vorm van ademen me de weg wijst die ik mag gaan en eraan bijdraagt dat ik een mooier mens wordt. Sindsdien doe ik dagelijks trouw m´n verbonden ademhalingsoefeningen. De beloning is er keer op keer”

Michaela
LIQUID BREATH SESSIE

“Het was een heerlijk ontspannen ademsessie. De rustige en zachte stem van Bianca begeleidt je in combinatie met passende muziek door de sessie heen. Gebruikmakend van verschillende ademmethodes. Elk deel van je lichaam wordt hierin meegenomen. Ook je emoties mogen er zijn. Ik heb de uitwerkingen op mij van deze bijzondere sessie, de flow, nog een aantal dagen bij mij mogen dragen. Dank je wel lieve Bianca voor deze bijzondere en geweldige ervaring”

Elzelien

“Ik zocht een ademcoach voor mijn slapeloosheid, kwam bij Bianca terecht omdat haar website mij aansprak. Ik heb de intake en ademsessie als heel positief ervaren. Bianca gaf mij zeeën van tijd. Ik voelde mij gehoord, veilig en toen ik tijdens het ademen onverwacht op onverwerkte pijnpunten stuitte, bleef zij mij liefdevol begeleiden! Ik ging letterlijk “ruimer” de deur uit. Heb al 2 nachten, na de sessie, sinds lange tijd, doorgeslapen ! Bedank, Bianca !