Hoi, ik ben Bianca. Leuk dat je mijn site aan het bekijken bent. Graag vertel ik je iets meer over mezelf. Ik hou veel van reizen, vandaar dat werken bij de KLM al 28 jaar een fantastische baan is geweest . Alle windstreken bezocht, genoten van heerlijk eten, bijzondere mensen mogen ontmoeten en veel cultuur gesnoven. In een leidinggevende functie aan boord heb ik veel geleerd over communicatie en gedrag van collega’s en passagiers. De interesse voor coaching is hier zeker begonnen.

Deze rol in mijn leven ligt nu achter mij. Per november 2023 ben ik met pre-pensioen gegaan. Mijn focus is veranderd nadat ik 1,5 jaar op reis ben geweest met mijn camper en hond, Bodhi. We zijn, samen met andere gelijkgestemden op zoek gegaan naar een landgoed waar we uiteindelijk een leefgemeenschap gaan opzetten. Leven van het land, in harmonie met moeder aarde. Het zal een plek van transformatie worden door middel van mooie retreats. Het zal gaan over samen…. met elkaar een eigen mini dorp opbouwen. Via mijn nieuwsbrief hou ik ge├»nteresseerden op de hoogte.

In de loop der jaren merkte ik dat ik er graag iets naast het vliegen wilde gaan doen. Dit is Ademwerk geworden. De adem inzetten als tool is zo effectief dat ik er niet lang over hoefde na te denken, dit wil ik iedereen laten voelen en beleven! Door veel ademsessie’s te doen heeft mijn persoonlijke ontwikkeling een grote sprong gemaakt. Er is nu veel meer zelfvertrouwen en ik heb veel oude trauma’s kunnen aankijken en laag voor laag afgepelt. Natuurlijk zijn we nooit helemaal klaar en is het een onderdeel van mijn daily practice geworden.

We dragen de adem allemaal bij ons en kunnen hiermee grote stappen in onze ontwikkeling zetten. Als onze ademhaling meer onder controle komt, dan controleren we onze energie, onze levenskracht.

Ik voel me dankbaar anderen te mogen ondersteunen in hun zoektocht naar de beste versie van zichzelf.

Veranderingen die kunnen plaatsvinden zijn:

*Inzicht in jezelf, je overtuigingen en beperkingen.
*Van denken naar voelen.
*Meer energie.
*Meer vertrouwen in jezelf.
*Groter bewustzijn.
*Sterker immuunsysteem.
*Oplossen van oude trauma’s en drama’s.
*Verlichten van depressie en grote emotionele gevoelens.
*Meer vreugde en blijdschap.

Haal eruit wat erin zit en kom een ademsessie beleven!

Mijn ademopleiding heb ik afgerond bij Transformational Breath en de Liquid Breath Masterclasses level 1,2,3. Een aantal jaar geleden heb ik de opleiding NLP, practitioner, afgerond.