Dit ben ik. Reizen zit in mijn bloed, vandaar dat KLM ook 25 jaar een fantastische baan is geweest. Alle windstreken bezocht, genietend van heerlijk eten, mooie mensen en cultuur. En toen was daar de omslag. Het was tijd om los te laten wat zovele jaren een passie van me is geweest. En om iets nieuws te beginnen mag het oude verdwijnen. Dit nieuwe werd “de Adem”. Adem inzetten als tool is zo iets fantastisch dat ik er niet lang over hoefde na te denken, dit wil ik iedereen laten voelen en beleven! We dragen het allemaal bij ons en kunnen hiermee grote stappen in onze ontwikkeling maken. Onze ademhaling is het enige systeem in het lichaam dat bewust en onbewust plaatsvindt. Dat is geen foutje van moeder natuur maar juist een kans om meer bewust in het leven te gaan staan. Als onze ademhaling meer onder controle komt, dan controleren we onze energie, onze levenskracht.

In mijn leven al veel trainingen gevolgd, NLP, energiewerk, meditatie, yoga en natuurlijk de Adem, Transformational Breath.